Hudvård&Massage, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hudvård&Massage,

Hur mycket älskar vi inte när vi köper en present till någon och man får något på köpet – antingen att behålla själv eller så låtsas man att man köpt något mer och slår in den presenten också, haha. Vips så är man supergenerös!

Jag tänkte tipsa om en typisk sådan deal på en hemsida som många idag använder: bokadirekt.se

Om du köper ett presentkort på en behandling för minst 400:- så får du ett FACE-kit på köpet till ett värde av 600:-! Bokadirekt.se erbjuder 1000-tals salonger runt om i landet och det finns garanterat något för alla. Kika in på länken ovan eller klicka på bilden så kommer du direkt till kassan 🙂

Kram och god jul!

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 20.40.31

I samarbete med bokadirekt.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx