Intervju – Fru Reinhold, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Intervju – Fru Reinhold,

Hej på er!

Nu är vi äntligen hemma och har tryckt i oss varsin kebabtallrik i soffan. Det känns helt overkligt att ha två små barn här hemma – en lite livligare än den andra, haha. Elise är helt tossig – springer runt och skriker, sen fram till bebisen titt som tätt för att klappa och peka. Jag har fått ta en lång och varm dusch – det är det bästa med att komma hem från BB. Det och bebisen då såklart 🙂

Ni ska få massa mer uppdateringen om förlossningen så fort jag hinner sitta ner i lugn och ro. Är det något speciellt ni undrar eller vill veta? 🙂

Innan vi åkte till BB så fick jag chansen att intervjua underbara Jennifer Reinhold – eller mer känd som Fru Reinhold kanske. Hon var snäll och svarade på några frågor som jag tror att många av er kommer gilla. Här kommer hela intervjun 🙂 Och ett stort tack till fina Jennifer som ställde upp mitt i livet som chic tvåbarnsmamma! <3

Skärmavbild 2015-12-09 kl. 14.21.36

Hur gick tankarna när ni fick veta att er urgulliga (!) Hailey skulle få ett syskon?

Det var bara lycka, vi hade bestämt oss att få ett syskon när jag var klar med skolan, sen att det gick på andra försöket var väl kanske inte det vi trodde. Men vi blev så glada 🙂

Förstod Hailey vad som skulle hända? Ibland förstår man ju knappt det själv tycker jag, haha. 

Vi pratade om det lite då och då, Hailey fick fråga själv och viktigast för oss var att det var på Haileys villkor och inte våra. Bebisen skulle komma tids nog ändå, men hon var nyfiken på lillasyster och hon längtade nästan mer än vad vi gjorde.

Hur förberedde ni er på ett barn till? 

Det var inte så mycket förberedelse, vi är båda väldigt lugna personer som tar allt lite som det kommer. Vi hade endel sparat från Hailey och sen fyllde vi på med det nödvändigaste.

Skiljde sig graviditeterna åt på något sätt? 

Jag var nättare med andra barnet och behövde äta levaxin för sköldkörteln.

Hur var den andra förlossningen jämfört med den första? 

Chloes förlossning gick mycket fortare, hon var ute på 1 h från att förlossningen startade. Med Hailey hade jag en lätt förlossning men som var mer normal i tid. Jag födde båda för tidigt, men Chloe kom 9 dagar för tidigt medan Hailey 1 dag för tidigt. jag födde Chloe i vattnet medan Hailey i säng. Men jag hade lustgas på båda så det var samma 🙂

Jag tycker ju att Hailey och Chloe är otroligt lika – hur skiljer de sig i sättet att vara?

De är ganska lika men tycker nog att Chloe är lite lugnare men det börjar ändra sig :p de är båda väldigt glada tjejer 🙂

Du verkar alltid vara så glad och full av energi – vad är din hemlighet?

Positivt tänkande, det är väldigt avgörande för mig. Även om det kan kännas tungt försöker jag se det positiva och även omge mig med människor som drar mig framåt 🙂

Kan du berätta för oss hur en typisk tvåbarnsmammas dag kan se ut?

Den startar ca 08.00 med frukost och påklädning av barnen

08.45 lämna H hos dagmamman

09.00 hemma igen och bus med Chloe fram till lunch

11-13 Chloe sover och jag försöker ta igen lite måsten såsom mail, blogg och om jag hinner en god kopp kaffe.

13-14 greja hemma, pilla med hemsysslor

14.00 hämta Hailey och åka till stallet, fixa med Deni (Haileys häst)

15.00 mellis för båda tjejerna

16.30 Robin kommer hem

17.00 middag och stök hemma

18.00-18.30 Chloe lägger sig och Hailey kort efter

Kvällen spenderar jag i soffan framför en bra serie, sociala medier och umgås med mannen 🙂 Lägger mig ca 23.00

Sist men inte minst – vart står ni om 5 år? Vill ni kanske ha fler barn?

Det blir nog inga fler barn, vi har expanderat företagen och reser ofta. Vi har en lägenhet i spanien idag och den hoppas jag vi kan åka till längre stunder under vintern.

Tack så jätte mycket för att jag fick ställa lite frågor till dig vackra du. Ha en underbar jul! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx