Time to head home, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Time to head home,

Då var läkarkontrollen gjord och det är snart dags för oss att få åka hem! Så skönt! Vi väntar på sköterskan som ska boka in PKU och hörseltestet innan vi ringer pappa❤️

Hur mår ni? Har ni haft en härlig start på veckan?

Kram.

Processed with VSCOcam with a4 preset
Processed with VSCOcam with a4 preset
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Jeanette

  Inte lika härlig start på veckan som du fick, men den har varit helt ok *haha*
  Skönt att få komma hem nu kan jag tänka mig.

  Har dock vart hos bm idag och fick tummen upp med allt. Bebis ligger stabilt kvar med huvudet neråt sen hon vände sig själv till tvären och sen tillbaka förra veckan, huvudet är nu dessutom långt ner och helt fixerat. Så jag är redo för att föda nu känner jag. Men det är den lilla som bestämmer, så jag får väl snällt vänta:)

 2. Jeanette

  Inte lika härlig start på veckan som du fick, men den har varit helt ok *haha*
  Skönt att få komma hem nu kan jag tänka mig.

  Har dock vart hos bm idag och fick tummen upp med allt. Bebis ligger stabilt kvar med huvudet neråt sen hon vände sig själv till tvären och sen tillbaka förra veckan, huvudet är nu dessutom långt ner och helt fixerat. Så jag är redo för att föda nu känner jag. Men det är den lilla som bestämmer, så jag får väl snällt vänta:)

Annons