Första syskonkärleken, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Första syskonkärleken,

God morgon fina ni!

Har ni sovit gott? Här har det inte sovits så mycket, men det är helt okej med tanke på vem som håller mig vaken 🙂 Jag och bebisen sover i det lilla rummet numera – där Fredrick sov förut – och Fredrick sover med Elise i vårt sovrum istället. Vi har börjat så iallafall, med tanke på hur långa nätterna kommer bli med amning och allt sånt. Sen flyttar vi över Elise till lilla rummet och låter det bli hennes rum.

Något man märker tydligare är att Elise kräver mer uppmärksamhet och gör sig hörd mer än förr. Hon pratar och skriker högre, vill bli buren desto mer och försöker dra till sig all uppmärksamhet som går här hemma. Ändå är hon väldigt snäll mot lillasyster och visar att hon är intresserad på ett positivt sätt. Jag är säker på att de kommer bli bästa vänner. <3

Är det någon av er som haft barn sedan tidigare – hur reagerade de när ni kom hem? 🙂 Det är alltid kul att höra av era erfarenheter!

Nu blir det ett första besök av en kompis som ska mysa med bebisen. Dags att dra igång kaffebryggaren!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx