Rödbetsjuice, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Rödbetsjuice,

Något som min sambo är otroligt duktig på och som kan få mig att längta hem till är hans juicer. Han är en mästare på att slänga ihop en god juice i vår råsaftcentrifug här hemma och passar bra som mellanmål eller som tillbehör vid frukosten.

Idag gjorde vi en rödbetsjuice och såhär enkelt är receptet: 2 rödbetor, 3 morötter och 4 äpplen. Mixa och njut!

rödbetsjuice

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx