Babybox, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Babybox,

Något vi fick på BB den här gången som vi inte fick första gången var en kasse fylld med saker till den första babytiden. Mitt i all trötthet så blev jag jätteglad, för hur mycket älskar vi inte våra gratis babyboxar? Jag har även fått en från Libero som jag har hört ska påminna om den här, men den har jag inte hunnit hämta ut än – får se till att det blir av i veckan så att ni får se den också.

Jag tycker det är en bra idé det här med babyboxar – och en del är ju faktiskt riktigt generösa i sina gåvor också! Här kommer innehållet i den vi fick.

babybox

2 paket blöjor, tvättmedel, Locobasekräm, Multi-MAM krämer, strumpor från Polarn&Pyret, 2 fria månader på Viaplay, 2 krämer mot torr hy/sår, rabatt hos Polarn&Pyret, Pampers och Neutral tvättmedel. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons