Vad vill ni veta? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vad vill ni veta?


God morgon bästa ni!

Det är en salig blandning vad gäller uppdateringstiderna här på bloggen känner jag, men vi lever fortfarande i vår lilla ‘bubbla’ och den går inte att undvika med andra barnet heller. Det är så mysigt att bara ta varje minut som den kommer och njuta av att vara fyra.

Nu har det gått 5 dagar sedan vår tjej kom och det är också under de här dagarna som jag hört att mjölkstockning är väldigt vanligt. Det är nu bebisen kommit in i sina matrutiner (om man kan kalla dem rutiner) och kroppen försöker hinna med att producera mjölk så att det ska räcka. Redan igår kväll kände jag att brösten började bli väldigt hårda och idag har jag ställt fram pumpen för att försöka lätta lite på trycket 🙂

För tillfället helammar jag och tanken är att göra det ett tag. Precis som med Elise så kommer det nog bli att vi testar ersättning någon gång då och då för att veta att hon tar det om det skulle behövas, men vi väntar lite med det. Hursomhelst så tänkte jag skriva lite mer om det här med amning lite senare. Lite för- och nackdelar. Är det något speciellt ni tänker på och vill veta? Är det några andra frågor ni har kring graviditet/förlossning så är de också välkomna!

Nu ska jag rädda Fredrick från hans öde: Elise tittar på film och har satt sig på hans bröstkorg och lutar sig mot hans ansikte – tokunge!

Ha en fantastisk lördag underbara ni!

Kram.

promenad

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx