Grekiskt, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Grekiskt,

God morgon alla söndagssovare!

Har ni sovit gott? Vi vaknade sent här hemma av att Fredrick och Elise kom in i vårt rum. Fredrick skulle ut och cykla och hade väntat till sista stund innan de väckte oss. Nu har han kommit iväg och vi andra äter frukost. För första gången på väldigt länge äter jag havregrynsgröt med banan och kanel. Jag hade helt glömt att jag är en av de knäppisarna som gillar havregrynsgröt 🙂

Igår eftermiddag tog vi vår första promenad genom stan med Elise och hennes syster. (Note to self: Vi måste komma på ett namn!). Det gick jättebra och båda sov hela tiden. Vi fick köpt lite nya plagg till bebisen i storlek 56 – jag vet inte vart alla Elise plagg i den storleken tagit vägen! De vi hittat hemma är väldigt stora i halsen så jag valde några plagg som är omlott och som sitter åt lite tightare just där. Det ska nog bli bra! 🙂

Väl hemma så beställde Fredrick min favoritmat: grekiskt! Jag får verkligen inte nog och tycker att det slår all takeaway mat som finns. Resten av kvällen blev till att bara ta det lugnt och göra absolut ingenting.

Ha en underbar dag goa dig! Unna er ett leende och tänk på alla bra saker i ditt liv.

Kram.

kläder

// Alla plaggen ovan kommer från H&M 🙂 //

grekisk

// Bästa grekiska restaurangen i Göteborg – Lilla Tavernan 🙂 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx