7 just nu, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

7 just nu,

… Att springa efter barn som försöker klappa sina småsyskon är den mest effektiva träningen av dem alla. Man är konstant svettig!

… Jag försöker övertala Fredrick om att det är dags att börja beställa hem maten till dörren istället. Det går sådär efter att han läst i tidningen att man betalar ungefär 20% mer för maten som beställs på nätet.

… Grannen har gett oss en bok som heter “Namnguiden – 3142 namn”. Nog borde vi kunna hitta ett namn som passar? Det första jag slår upp är “Petunia”.

… På vår tavla “att göra/att köpa” står det just nu glödlampor, vattna blommorna och dammsugarpåsar. Det har stått just det ett par veckor. Nu kan jag stryka vattna blommorna iallafall och lägga till “köp blommor” istället.

… Jag vill träna. Det känns som om jag har träningsvärk överallt efter att ha varit igång en heldag. Jag antar att kroppen anpassar sig till en kropp utan tyngd framtill och inväntar beach 2016. Den laddar liksom i sin tysthet.

… Pappor borde ha många fler än bara 10 dagar hemma med andra barnet. Vem ska nu handla och laga maten här hemma?

… Jag har varit utan godis i nästan 1 vecka. Jag börjar känna mig som Rocky!mys2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Mamma träning

  hej!!!
  Satt och läste på din sida
  Kika gärna in på mammagympa.se
  Bra träningsfilmer som görs hemma med eller utan barn
  Alla filmer är ca 20 min

  Eller följ oss på fb
  Mamma träning

  Välkommen

 2. Mamma träning

  hej!!!
  Satt och läste på din sida
  Kika gärna in på mammagympa.se
  Bra träningsfilmer som görs hemma med eller utan barn
  Alla filmer är ca 20 min

  Eller följ oss på fb
  Mamma träning

  Välkommen

 3. Mamma träning

  hej.
  Satt och läste på din sida
  Kika gärna in på mammagympa.se
  Bra träningsfilmer som görs hemma med eller utan barn
  Alla filmer är ca 20 min

  Eller följ oss på fb

  Välkommen

 4. Mamma träning

  hej.
  Satt och läste på din sida
  Kika gärna in på mammagympa.se
  Bra träningsfilmer som görs hemma med eller utan barn
  Alla filmer är ca 20 min

  Eller följ oss på fb

  Välkommen

 5. Helene

  Ha ha, mitt x tyckte att vår äldsta dotter skulle döpas efter ett skepp som någon gammal släkting haft och som hade förlist…skeppet hette Markonia, nej tack sa jag och döpte henne till Sarah

 6. Helene

  Ha ha, mitt x tyckte att vår äldsta dotter skulle döpas efter ett skepp som någon gammal släkting haft och som hade förlist…skeppet hette Markonia, nej tack sa jag och döpte henne till Sarah

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx