Name it, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Name it,

God morgon på er!

Eller kan man ens med att säga ‘morgon’ när klockan snart är 11:30? Jag och lillskruttan sov till 9:30 imorse och nu har hela familjen precis ätit frukost. Fredrick och barnen (barnen – bara ordet ger mig ståpäls av lycka!) har gått tillbaka till sängen så jag passar på att svara på lite mail och dricka en varm kopp kaffe här i köket en stund.

Gårdagen gick verkligen hur fort som helst. Fredrick cyklade och under tiden passade jag på att städa lite här hemma. Bebisen sov i 3 timmar så jag fick verkligen chansen att plocka undan allting som en annan lekt fram. Nu är allt tillbaka ute på golvet, men huvudsaken är väl att man försöker hålla iordning antar jag 🙂

Vid 15 tog vi en sen lunch på vårt berömda Tugg och sen fick vi besök av en kompis och av min mamma och syster. En härligt lugn dag om du frågar mig.

Nu är det dags att ta tag i den här dagen. Vi börjar med en dusch – en ammande mammas bästa tid på dagen!

Ha en underbar måndag!

Kram. nameit

// Sarah hade med present till bebisen igår i form av 2 underbara små klänningar – en till jul och en till nyår! Elise fick en bok som tyvärr inte hamnade på bild. Tusen tack gulliga du! // 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx