Världens bästa schampoo – 24 h erbjudande, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Världens bästa schampoo – 24 h erbjudande,

Här har ni ett superschampoo som jag kan rekommendera alla dagar i veckan!

Såhär skriver Maria Nila på sin hemsida – utöver det kan jag bara säga att ni borde testa det. Lyko.se har ett erbjudande som gäller fram till klockan 23:59 ikväll där ni får en helt galen rabatt på era köp. In och kika!

“Maria Nila erbjuder ett brett utbud av exklusiv färgbevarande hårvård och styling till frisörer runt om i världen. Vi har över 40 års erfarenhet i branschen och med entusiasm och kreativitet strävar vi alltid efter att tillfredsställa våra kunders höga krav.

Vi är extra stolta över och berättar gärna mer om vår egen produktionsanläggning belägen i Helsingborg. Där utvecklas och framställs varje enskild produkt i Maria Nilas sortiment.

Noggrant och passionerat väljer våra produktutvecklare och kemister ingredienser som senare förfinas till en färdig produkt. Genom att driva och ha kontroll över hela processen, från idé till färdig produkt, kan vi garantera sunda arbetsvillkor och hög kvalitet på våra ingredienser och förpackningar.

Vi vet att det är nyckeln till framgång.” – Maria Nila.comSkärmavbild 2015-12-14 kl. 16.28.30

Luminous Colour // Sheer Silver // Pure Volume

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx