Hemmagjord hårmask, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hemmagjord hårmask,

Hej goa ni!

Har ni haft en bra dag? Fredrick var hemifrån någon timme förut och då passade jag och tjejerna på att leka. När han kom hem igen var Elise helt slut och gick in och la sig själv (!) i sängen. Jag trodde Fredrick skämtade när han kom ut till köket och sa att Elise sov – jag visste ju att han stått i duschen och inte kunnat natta henne. Lilla skruttan – helt plötsligt är hon så stor!

Jag och Fredrick satte oss i köket med varsin kopp kaffe och knåpade på namn och mat inför kommande vecka under tiden barnen sov. Det kändes väldigt lyxigt!

Nu ska jag sätta mig och nät-fönstershoppa lite. Vi får se om det finns något fint i klädesväg att klicka hem – det vankas nog lite julklappar till mig själv det här året! 🙂

Ha en fin kväll!

Kram.

goteborgsmamman

// Mysstund och föräldratid //

kokosolja

// Äntligen har vi kommit ihåg att fylla på skafferiet med vår kokosolja! Den är verkligen bra till allt och så nyttig! God att ha i kaffet, steka i, använda i bakning, till kropp och hår m.m! Smält en matsked i micron och massera in i håret, låt sitta 15-30 min och du har en superbra hårmask! //

bebis

// Lillskruttan <3 //

elise

// Vårt blåbärsmonster <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx