Min krönika på minbebis.com, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Min krönika på minbebis.com,

Hej på er!

Jag lovade er en liten överraskning igår och här kommer den! Kommer ni ihåg det här inlägget som jag skrev om min syn på smärtlindring? Idag har minbebis.com delat det på sin första sida och man kan numera även hitta det HÄR!

Känns väldigt roligt och jag blir framförallt väldigt glad över att få chansen att nå ut till fler blivande/gravida/mammor där ute. Tack minbebis och jag hoppas att den blir läst och givande för många såklart 🙂

Nu ska det badas här hemma – jag vet en tjej som smetat in håret med smör och en annan som ska få bada för första gången! Önska oss lycka till, haha.

Kram.


Skärmavbild 2015-12-15 kl. 13.22.36Skärmavbild 2015-12-15 kl. 13.25.33

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Therese Fjellström

  Jag har bara andats genom mina förlossningar och det har varit det bästa för mig. Det är bra att det finns alternativ till att andas genom värkarna men jag gillar inte känslan av att inte ha kontroll. Jag har provat lustgasen men blev bara full och rädd så jag använde inte den mer.

  Kram!

  1. goteborgsmamman

   Jag håller med dig där att inte ha kontroll. Jag skulle själv aldrig kunna vara helt utan lustgasen tror jag, men tycker det hade varit en häftig upplevelse att ha varit med om. Heja dig! Kram!

 2. Therese Fjellström

  Jag har bara andats genom mina förlossningar och det har varit det bästa för mig. Det är bra att det finns alternativ till att andas genom värkarna men jag gillar inte känslan av att inte ha kontroll. Jag har provat lustgasen men blev bara full och rädd så jag använde inte den mer.

  Kram!

  1. goteborgsmamman

   Jag håller med dig där att inte ha kontroll. Jag skulle själv aldrig kunna vara helt utan lustgasen tror jag, men tycker det hade varit en häftig upplevelse att ha varit med om. Heja dig! Kram!

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx