CDON.com , – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

CDON.com ,

Något jag helt missat att julpynta med här hemma är apelsiner prydda med nejlikor – finns det någon godare doft kring jul? Egentligen finns det ju miljarder saker att pyssla med kring julen, men jag försöker att inte missa de bästa delarna; baka pepparkakor, lussekatter, apelsinerna, adventsljusstakarna, julstjärnorna och såklart; granen och klapparna! Jag tänkte att jag skulle unna mig ett Yankee Candle ljus med någon härlig jullukt nu och elda från morgon till kväll fram till julafton för att få en extra touch här hemma 🙂

På tal om doft så har jag alltid varit den som köpt den största storleken på parfym så att jag skulle kunna ha den länge – men vad händer då? Man tröttnar. Därför har jag börjar köpa fler, men i mindre storlek. På så sätt får jag variationen och de håller alldeles lagom länge.

Såhär i juletider vill jag passa på att tipsa om CDON.com som har upp till 65% på många av deras parfymer och beställer man innan den 20 december får man det lagom till jul! Perfekt julklapp till dig eller dina nära och kära.

Här är min nya favorit till ett jättebra pris – vilken är er?

Skärmavbild 2015-12-16 kl. 12.04.41

// HÄR //

I samarbete med CDON.com,

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx