Joe&the Juice, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Joe&the Juice,

God kväll underbara ni!

Fredrick är påväg ut genom dörren för att äta middag med några kompisar så här hemma väntar specialmackor (= smörgås med olika pålägg – helst på en stor hönökaka och uppdelat i sektioner, men idag blir det Pågenlimpa) och tjejmys. Pappan i huset har äntligen ställt spinningcykeln på plats här hemma så nu finns inga bortförklaringar – nu ska det börja tränas! Försiktigt till en början förstås 🙂 Har ni några bra mammaövningar som jag kan använda såhär i början så får ni jätte gärna dela med er – man kan aldrig få för många!

Idag blev det en kort lunch och kaffe på stan. Vi gick till Joe & the Juice – har ni testat deras powersmoothies? Så goda! Barnen vaknade ganska snabbt efter det så vi drog oss hemåt. Skönt med luft var det iallafall!

Nu är vi hemma som sagt, radion är på och det väntas middag.

Har ni haft en bra onsdag? Vad har ni haft för er?

Kram från oss.

spegelspegel

// Gamla jeansen på – CHECK! Elise hade kletat på spegeln där lite ser jag först nu, haha. Jaja – mammalivet i ett nötskal! //

bebis

// Lilltjejen i sin nya dräkt från Hanna. Så söt! // 

joeandthejuice

// Powersmoothie, grillad smörgås och kaffe – gott ska det vara! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx