8 saker ni inte visste om mig… – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

8 saker ni inte visste om mig…

… Jag har så svårt för disk. Det ger mig en riktig ro i själen om allt är fixat direkt efter middagen och absolut innan man går och lägger sig! Ställa in allting i skåpen är supertråkigt, men in i maskinen är bara en lättnad 🙂

… Jag blåser i glas innan jag använder dem. En väldigt konstig grej jag har för mig och som jag alltid gjort. Tror det kan komma från att jag och mina kompisar köpte glasflaskor med dricka när vi var små och öppnade kapsylen mot en mur som riktiga gangstrar. En gång tappade jag stinget och råkade slå sönder en bit av toppen, men drack ändå. Jag minns att mamma sa att det kunde finnas glas kvar på botten och köpte en ny. Då var jag rädd att jag skulle ha fått i mig glas och ja, därav tickset antar jag 🙂

… Jag är väldigt frusen av mig. Nu har jag varit gravid och har aldrig varit varmare, men inte alla jackor i världen kan få mig varm under vintern i vanliga fall. Fredrick säger att det beror på att jag inte har mössa – jag säger att det beror på jackan 🙂

… Jag äter det mesta. Verkligen. Och jag kan inte sitta och peta i maten när vi äter borta, även om det kanske inte skulle vara min favorit. Jag vill visa att jag är tacksam och artig.

… Jag är väluppfostrad – på tal om artig. Det är väl helt okej att tycka? Det beror ju ändå på min mamma så det är hon som får ta på sig creden för det 🙂 Jag är artig, tackar för mig, använder sked hemma men kniv och gaffel ute, tänker på armbågar och att hälsa med ett stadigt handtag. För mig är uppfostran väldigt viktig och något jag absolut kommer sprida vidare till mina barn.

… Jag har storlek 40-41 på skor, men så är jag ju 183 cm lång också. Nästan 184 och antagligen fler gånger storlek 41 än 40. Jag är duktig på att underdriva i mina storlekar helt enkelt!

… Jag tycker det är svårt att byta språk. Trots att jag gick i en internationell skola och bodde i Australien 1 år så tycker jag att det nästan blir lite skämmigt när jag får använda det engelska språket. Jag känner mig alltid lite ringrostig och önskar att det kunde flyta på bättre redan från start 🙂

… Jag har en lång stubin. Det krävs en hel del för att få mig arg, men desto mindre att komma in under skinnet på mig. Jag tar lätt åt mig av tråkiga kommentarer och tycker det är tråkigt när folk är elaka mot varandra. Det hade varit så skönt för alla om vi bara kunde säga eller skriva något snällt istället för tyket, eller hur?

jag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx