Första BVC-besöket, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Första BVC-besöket,

Good morning sunshines!

Hade det inte varit för Fredrick så hade jag fortfarande legat i sängen och sovit som en stock tror jag. Klockan 9:50 imorse så släppte han in marodören (Elise) och hon drog runt som en orkan i rummet. Det är inte superlätt att somna om sen, haha. Hon är så himla söt när hon ska in och klappa på lillasyster innan hon brakar lös. Jag längtar så mycket tills de är något äldre och de kommer leka med varandra!

Idag är det dags för BVC-besök! En tjej från BVC kommer hem till oss och jag gissar på att det väntas vägning, d-vitaminer och lite annat smått och gott precis som sist.

Vi får se om vi hinner med något annat stort idag – nu på förmiddagen måste jag beta av lite jobb och sen är det städning som står högst upp på listan. Jag älskar att städa och på tal om det så tänkte jag lägga upp en “saker ni inte visste om mig”-lista sen – det blir spännande!

Ha en helt fantastisk dag – det är du värd!

Kram. mammaelisev41

//En höggravid mamma! Bättre att ha henne utanför än innanför tycker jag, även om tiden som gravid är alldeles underbar <3 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx