Sockerrensning, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sockerrensning,

Hej på er!

Vad gör ni? Hur mår ni? En tjej från BVC har precis varit här och tittat till både oss och bebis. Hon var jättetrevlig och Elise flörtade såklart runt som bara den. Lillskruttan här hemma hade gått upp nästan 300g vilket ansågs som helt perfekt. Det är skönt att veta att hon äter och får i sig som hon ska! 🙂

Nu somnade Elise precis för första gången på hela dagen och jag ska passa på att kila bort till affären för att handla lite middag. Vi har förresten lyckats hålla oss borta från godis och sötsaker sen BB – jag är så stolt! Vi tryckte i oss bra mycket godis innan förlossningen och nu känns det skönt med en rensning! Jag har fått en del önskemål på inlägg relaterade till träning, kost och amning och ska försöka planera in dem allt eftersom. Ni får gärna ge specifika frågor om ni har lust – annars skriver jag rakt från hjärtat 🙂

Ha nu en fin kväll bästa ni!

Kram.

biceps

// Tydligen sitter vi på pappas biceps när vi kollar film, haha. Så söt! // 

sotnos

// Varför ta en när man kan ta hela paketet? //

bebis

// Den här tjejen är då fortfarande lugn och 300g tjockare! Woop woop! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons