Bruden var full, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bruden var full,

God morgon !

Hoppas ni har haft en skön natt och fått er skönhetssömn. Jag har haft lite svårt att sova – dels för att jag drömde att vi var på ett bröllop där bruden var full och somnade titt som tätt, dels för att mitt vänstra bröst har värkt helt otroligt mycket. Jag hade problem med samma bröst under förra amningen, ett problem som är vanligt, men som ingen pratar om. Tänkte att jag skulle berätta mer om det – det kan vara skönt att veta att man inte är ensam om det har eller skulle drabba en själv 🙂

Min syster är på väg hit för att förgylla vår förmiddag. Det ska bebismysas och förhoppningsvis har hon med Emmy eller deras chihuahua så att Elise får leka lite – ingen gillar hundar som henne! Efter det får vi se om det inte blir lunch på stan. Vi har fått chansen att testa Tugg’s nya app som innebär gratis hamburgare och idag börjar de även med hemkörning. Så frågan är – behöver vi ens ta oss utanför dörren idag? Haha.

Vad har ni för er? Jag är så sugen på att pyssla – har ni något tips liggandes så får ni gärna dela med er!

Ha en fin dag!

Kram.

20151122935537340_sbig

// En utslagen tjej. Fredrick säger att hon rör sig hela nätterna, men med mig låg hon alltid still. Då är frågan om jag sover tyngre eller om han är något känsligare? 🙂 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx