Driver du eget? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Driver du eget?

Allt eftersom ditt företag expanderar så kan det ibland vara svårt att hålla koll på allting som behöver göras eller hållas under uppsikt. Ju större företaget blir, desto svårare blir det att komma ihåg alla måste och att-göra-listan har bytts ut mot kollegieblock och alltför många anteckningar i telefonen.

I samarbete med AM System vill jag nu tipsa om deras molnbaserade tjänst som vänder sig till er som idag har eller planerar att skaffa ett ledningssystem i ert företag. Ett ledningssystem är en tjänst som ger dig en översikt på ditt företag och hjälper dig att ta rätt beslut i vad som måste prioriteras och arbetas med lite extra.

AM System sköter bla reklamationer, felanmälningar, protokoll, förråd och inköp – allt anpassat efter ditt företag. Så vill du ha bättre koll eller bekvämligheten att ha allting i en molnbaserad tjänst är mitt tips att vända dig till dem. Det är ett proffsigt företag som strävar efter att upprätthålla en säker tjänst efter dina behov.

Här kan ni klicka er in på deras hemsida och läsa mer!

Skärmavbild 2015-12-18 kl. 11.23.37

I samarbete med AM System.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx