Julklappstips, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julklappstips,

Hej gulliga ni!

Jag sitter här och försöker hitta julklappar till alla som det ska köpas till nu i jul. Är ni som mig och har googlat “present till pojkvän”, “present till mamma”, “present till syster” alltför många gånger så tror jag att det här är guiden för dig! Här har jag skrivit ner ett par bra tips på julklappar. Kom ihåg att det inte behöver kosta så mycket för att göra någon glad. Huvudsaken är att det ligger någon tanke och lite kärlek bakom det du ger bort. För hur lite kräver man inte själv?

Tofflor – jag älskar tofflor, men är en av dem som köper och har dem som prydnad – de blir liksom aldrig använda! Dock finns det ju så många fina tofflor ute nu att jag hade blivit fattig om jag köpt på mig fler, haha. Perfekt present och alldeles lagom i pris tycker jag!

Doftljus – Nu under jul kommer de ju ofta i kit och du kan fynda på bra om du letar lite. Åhlens brukar ha mycket att välja bland!

Parfym – Kan vara svårt att köpa till andra, men om du vet att personen har en speciell favorit så kan du även här lyxa till det med en presentförpackning. Jag brukar ta ut dem ur kartongen och slå in dem på nytt – det blir så mycket finare och mer personligt då 🙂

Underkläder och strumpor – För, let’s face it, det är sjukt tråkigt att köpa själv!

Träningskläder – Tycker personen om att träna? Investera i ett fint träningsset. Kanske är en träningsbag något att satsa på?

Klocka – Är du ute efter något lite finare så kan klocka vara något att se över. En klocka kan man hitta till bra pris, men är oftast lite för dyrt för att man ska vilja köpa till sig själv. Vill du inte lägga så mycket pengar utan kanske bara ett bidrag? Presentkort är perfekt!

Presentkort – På tal om presentkort, det är också en rolig present att få, men kanske inte att ge. Tänk på hur glad du själv hade blivit och det är lätt att välja själv hur mycket du ska spendera. Överdriv inte – det krävs inte mycket för att göra någon glad 🙂

Inredning – Bor personen själv? Ge något fint och användbart till hemmet. Kanske en ny stekpanna? En fin filt? Stearinljus? Toapapper? Allt som är tråkigt att gå till affären själv för! Lägg hellre mer tid på paketet!

Presentkorg – Gör en mysig liten korg med godsaker eller skönhetsprodukter som personen tycker om. En ansiktsmask, någon god ost, en flaska vin och ett nagellack till exempel.

Smycken – Går att variera i mängder till både tjejer och killar.

Kläder – Precis som med smycken så finns det så mycket att välja på när det kommer till kläder – glöm inte att behålla kvittot bara!

Upplevelser – Idag finns det många företag som sysslar med upplevelser och skapar presentkort utifrån dessa. Varför inte ge bort en i julklapp? Kanske är en whiskeyprovning, bilkörning eller SPA-upplevelse något för personen du ska ge till?

Skärmavbild 2015-12-18 kl. 13.51.56

Ljus // Tofflor // Trosor // Klocka // Mysbyxor

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jeanette

  Nu när julafton närmar sig och man själv har gått i butiker och även klickat hem julklappar, så ångrar man sig lite att vi satte den regeln att i år så köper vi vuxna inget till varann. Utan i år fokuserar vi bara på barnen, så får vi vuxna bjuda på mat istället.

  Fast vi fuskar lite iallafall. Vi har idag fixat julklapp till våra föräldrar.

  Nu är det nästan så att jag själv hade velat ha lite julklappar ändå *haha* Men man får väl unna sig nåt på mellandagsrean sen kanske 🙂

  1. goteborgsmamman

   Haha, det bor ett barn i oss alla antar jag – det är alltid kul att få julklappar! Här gör vi så att de som har barn (vilket blir alla nästan – men småbarn haha) inte får någonting speciellt, utan barnen får. Så jag kommer göra som dig och köpa något under rean istället :)! Kram

 2. Jeanette

  Nu när julafton närmar sig och man själv har gått i butiker och även klickat hem julklappar, så ångrar man sig lite att vi satte den regeln att i år så köper vi vuxna inget till varann. Utan i år fokuserar vi bara på barnen, så får vi vuxna bjuda på mat istället.

  Fast vi fuskar lite iallafall. Vi har idag fixat julklapp till våra föräldrar.

  Nu är det nästan så att jag själv hade velat ha lite julklappar ändå *haha* Men man får väl unna sig nåt på mellandagsrean sen kanske 🙂

  1. goteborgsmamman

   Haha, det bor ett barn i oss alla antar jag – det är alltid kul att få julklappar! Här gör vi så att de som har barn (vilket blir alla nästan – men småbarn haha) inte får någonting speciellt, utan barnen får. Så jag kommer göra som dig och köpa något under rean istället :)! Kram

Annons