Thank god it’s Friday, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Thank god it’s Friday,

Hej på er!

Så var det fredag igen – hoppas ni har många härliga planer inför helgen eller att ni får chansen att andas ut lite! Här har vi inte så mycket planerat utan tar vara på de lediga dagarna Fredrick har kvar av pappaledigheten och laddar inför jul och nyår 🙂 vi har fortfarande en del julklappar kvar, men vi ska nog hinna köpa dem också.

Idag fick vi oss en härlig promenad runt i stan i det kyliga vädret. Det är verkligen så himla mysigt att strosa runt bland all julbelysning och fönstershoppa i de vackert prydda butikerna. Finns det egentligen något bättre?

Nu ligger tacosen i magen och vi ska smaska på de sista chipsen framför tvn innan Elise ska läggas för kvällen.

Ha en mysig fredagskväll allesammans!

Kram.

image image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx