Nyföddfotografering, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nyföddfotografering,

Imorgon är det dags för nyföddfotografering! Vi ska dit klockan 14:30 och det förväntas ta mellan 2-4 timmar beroende på lillaskruttans dagshumör. Hon har sovit sig igenom dagarna fram tills nu och jag hoppas att det även håller i sig under morgondagen såklart.

Jag har suttit här en bra stund nu och letat lite inspiration – även om proffsen kommer sköta jobbet, haha. Det ska bli så spännande och jag lovar att uppdatera under morgondagen och visa bilder efteråt såklart 🙂

Här är ett par favoriter från nätet – klicka på bilden för att komma till källorna som äger de här helt fantastiska bilderna!

Kram.

babyfotografering_Kongsmark-Foto_Melina_1 nyföddfoto-malmö6 nyfodd-foto-malmö1 nyfödd_bebis_newborn_baby alba04 newborn-1 Newborn-92-1200x750

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx