Behind the scenes; Nyföddfotografering, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Behind the scenes; Nyföddfotografering,

God kväll älskade ni!

Vilken dag! Vi har fotograferat mini hela dagen känns det som – mellan 14:30-18:30 var vi i studion. Ni kommer ihåg hur jag hoppades på att den kassa natten skulle resultera i en bättre dag? Ja, så blev det ju såklart inte. Hon grät och ville absolut inte somna trots bruset i högtalaren eller den varma fläkten som ven förbi i rummet. Så det blev till amma och vänta ut henne och först när klockan blev strax innan 17 så somnade hon äntligen och de kunde börja fotografera på riktigt. Jag måste säga att det krävs en hel del tålamod och en lätt hand för att hålla på med den här typ av fotografering – det var många lätta strykningar och vyschande mellan varje pose.

Så fort jag får bilderna i min hand så lovar jag att berätta mer om den fantastiska fotografen och hennes smygfotograf!

Nu ska det mysas för själen – jag tror bestämt att det finns lite godis kvar och det kan hända att jag bryter mitt “endast på lördagar”. Mys för själen som sagt – det behöver man det också 🙂

Ha en fantastisk kväll bästa ni!

Tusen kramar.

12398339_10156396081345437_1415758576_o

// Behind the scenes photo by Martina Lundborg //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx