50% på egen soldusch, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

50% på egen soldusch,

Något jag har saknat under graviditeten är att få vara brun. Under den tiden bör man inte sola solarium, kleta in sig med olika krämer eller vistas i solen för länge – något som såklart bör tas på allvar annars också. Så vad tror ni det resulterar i? En genomskinlig kropp. Faktum är att Fredrick i veckan snällt försökte förklara för mig att jag såg sjuk ut när jag var osminkad och såhär blek. Ja, vi är fortfarande tillsammans efter det, haha.

Men att springa hemifrån titt som tätt för att lägga på mynt i en apparat som i värsta fall kan ge hudcancer är inte min melodi, därför har jag ett erbjudande till er. Med rabattkoden “Spraytan” får ni 50% på er egen soldusch hos Trendrehab.se.
Ni betalar alltså 998:- istället för 1995:-!

Genom att solduscha kroppen utsätter du inte din hy för UV-strålning, du kan inte bränna dig och du får en gyllenbrun bränna året om!
I ditt kit ingår: airbrush, 1 kompressor, 1 gummislang, 1 nätadapter, 2 rengöringsflaskor, 1 flaska gyllenbrun färg (100 ml), necessär.

Jag vet en tjej som ska önska sig den här till jul 🙂 In och fynda!

Skärmavbild 2015-12-21 kl. 11.12.11

I samarbete med trendrehab.se,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx