Missat samtal, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Missat samtal,

God morgon!

Hur mycket älskar vi inte när mobilen ringer och väcker en, och när du lyckats få den i din hand så har personen lagt på OCH det är skyddat nummer? I vanliga fall hade jag inte brytt mig, men sedan man blev förälder så vet man att skyddat nummer kan betyda både BVC och MVC. Men jag har extrakollat och vi har inte missat någon tid iallafall 🙂

Har ni sovit gott? Den här natten betydde betydligt mycket mer sömn för både mig och lilltjejen och jag tror jag vaknat tre korta gånger allt som allt. Skönt! Nu ligger vi i sängen och tittar på Barnen i Bullebyn. Det måste vara världens mysigaste barnfilm och helt plötsligt känner jag att jag vill skriva till Kerstin på vår namnlista.

Undra vad vi ska hitta på idag.. Jag vet iallafall att det väntas frukost och sen måste jag ut – den här tjejen behöver en promenad!

Ha en fin dag!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx