Julklappstips till barnen, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julklappstips till barnen,

-“Vad önskar barnen sig?” är nog den mest frekventa frågan jag har fått på sistone och jag har aldrig något vettigt svar. Till familjen är det lätt att be om pengar för framtida utgifter, men när det kommer till släkt och vänner – ja, då förstår man ju att de gärna ger dem någonting som barnen kan öppna och leka med på direkten.

På något sätt kan man ju bara maila över en karta till BR eller länka till något fint klädesplagg från Lindex, men när man själv ska köpa något till sina barn så ska det minsann tänkas igenom och planeras en massa. Är det bara jag som är sådan?

Jag har iallafall hittat en sak som jag tänkte visa er och som jag funderar på att köpa till Elise. Nog för att det är lite klyschigt och hon redan har fått en syster, men jag tänker mig en docka som hon kan ‘öva’ lite på. Som hon kan ta hand om, trösta, mata och prata med såsom jag gör med lillasyster. Är det någon som gjort samma sak? Hur fungerade det?

Här är en docka från Barnparadiset.se som jag funderar på. Den kan just prata och gråta så som jag skrev ovan och kläderna var fina tycker jag. Någon som prövat just de här dockorna kanske?

Skärmavbild 2015-12-22 kl. 15.29.33

I samarbete med barnparadiset.se,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. goteborgsmamman

   Åh, de var ju riktigt fina! Tack för tipset! Nu när du säger det så har jag hört talas om namnet, men aldrig riktigt kollat upp det.
   Underbart med sista dagen innan så mycket ledigt! Njut tonvis, mys massor och en riktigt god jul och ett gott nytt år till dig också! <3 Kram.

  1. goteborgsmamman

   Åh, de var ju riktigt fina! Tack för tipset! Nu när du säger det så har jag hört talas om namnet, men aldrig riktigt kollat upp det.
   Underbart med sista dagen innan så mycket ledigt! Njut tonvis, mys massor och en riktigt god jul och ett gott nytt år till dig också! <3 Kram.

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx