Skräckblandad förtjusning, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Skräckblandad förtjusning,

God morgon på er!

Ja, ni ser rätt – jag är vaken innan klockan slagit 10, haha! Fredrick har precis åkt till jobbet och det är min första dag ensam med båda barnen. En skräckblandad förtjusning kan man nog kalla det! Men så svårt kan det väl inte vara? Det är bara att låta bli att gå utanför dörren och parkera vid skötbordet 🙂

Vi har som ni förstår inga planer idag. Jag ska städa så mycket jag hinner och rensa i kyl och frys inför julen, men mer än det vågar jag inte planera. Har ni något på agendan för idag?

Nu ska jag smyga in och lägga mig hos Elise en stund – det var ju så längesen!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx