Leksaker för 650.000:-, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Leksaker för 650.000:-,

God morgon mina kära!

Hoppas ni har haft en bra morgon. Kan ni förstå att det är dagen innan julafton? Det är alltså dags för uppesittarkväll – är det någon som ska spela Bingolotto? Jag och Fredrick har köpt varsin lott och tänkte att vi skulle vinna ett par resor eller en till bil. Hörde förresten att Lekmer’s vinster i programmet når upp till ett värde av 650.000:-! Är inte det lite galet? Leksaker vinner vi också mer än gärna 🙂

Det ser ut som slutscenerna i Day after tomorrow här hemma – ni vet, när hela staden är förstörd? Jag måste verkligen ta tag i städningen på riktigt idag. Hur kan en så liten tjej lyckas hitta så mycket saker att dra fram är frågan. Ni som har småbarn – drar era också fram allting i alla lådor och skåp de når?

15:30 har vi BVC-tid och efter det har vi planerat in julshopping. Varför väntar man alltid till sista sekund?

Städning var det! Ha en fin dag härliga ni!

Kram.

bingolott

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons