Paketleverans, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Paketleverans,

Puh! Vilken förmiddag! Jag har städat som en tok och det börjar se helt okej ut här hemma även om Elise öppnar och drar ur alla kläder som jag lägger in, haha. Det gäller att avleda med något annat och det räcker tydligen med en oanvänd diskborste som hon hittade i städskåpet när jag var där.

Nu har vi precis ätit thaimat till lunch och det är dags att dra oss vidare mot BVC. Vi har även paket att hämta så vi ska försöka hinna med det innan. Jag älskar överraskningspaket – för vad jag vet så har det inte beställts något de senaste dagarna mer än träningskläder som vi fick hem igår.

Dags att snabba på lite – familjen står och stampar i hallen!

Kram.

skins

// Vi ska inte ge varandra presenter har vi sagt, men så beställer Fredrick det här till mig. Räknas det inte som julklapp om man får dem två dagar innan jul? Då kan han alltså inte bli arg om jag köper något tillbaka? Eller? 😉 //

doftkulor

// Jag älskar de här doftkulorna och använder dem till varje dammsugning! Ett underbart dofttips till er där ute! //

thaimat

Dagens lunch – såååå gott! Lägg gärna märke till Elise som hellre äter spaghetti utanför än i sin skål, haha //

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx