Bäst-i-test-vinnaren, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bäst-i-test-vinnaren,

God morgon på er!

Har ni haft en fin julafton? Jag längtar så efter frukost, för juldagen betyder skinksmörgås! Vi har dessutom fått tag på en riktigt god julskinka i år. Mamma köpte bäst-i-test-vinnaren från Garant och den har verkligen den där julskinkesmaken som man vill åt.

Idag funderar vi på om vi kanske ska iväg till XXLs rea och shoppa lite träningskläder och tillbehör. Det är ju snart efter nyår och då ska man ju sätta igång sägs det, haha. För mig är det sockerfritt hela januari och det om något ska bli väldigt skönt!

Jag ska försöka fota julklapparna senare, så tills dess får ni lite mobilbilder från igår!

Kram.

Skärmavbild 2015-12-25 kl. 10.48.02 Skärmavbild 2015-12-25 kl. 10.47.50 Skärmavbild 2015-12-25 kl. 10.47.37

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx