Julklappar och juldagsmat, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julklappar och juldagsmat,

God kväll älskade ni!

Vi är precis hemkomna efter en kall, men härlig promenad på stan. Det är verkligen inte en kotte ute nästan och varenda butik är stängd, men barnen fick sova och vi passade på att dejta och äta sen lunch på McDonald’s 🙂 Efteråt gick vi upp längs avenyn och handlade mat på vägen hem.

Jag, som är uppvuxen på landet, kommer så väl ihåg just juldagen – då levde man på julmaten sedan julafton och vår enda lilla matbutik var alltid stängd. Jag vet inte om det fortfarande är så – att samma affär är stängd – men det är faktiskt en mysig tanke att man bara får lov att “bara vara” på juldagen. Att man nästan inte har något annat val än att leva på all god julmat och fortsätta möla i sig godis. Samtidigt som det är skönt att få köpa det man saknar såklart. Håller ni inte med? Att någon dag på året borde vara helt avstängd? Ni förstår hur jag menar 🙂

Nu ska vi äta upp godiset som är kvar från igår iallafall, och jag ska minsann ta ännu en skinksmörgås om en stund. Det gäller att föräta sig på all julmat så man klarar sig tills nästa år, haha.

Ha en fin kväll! <3

Kram. mcdonalds

// Dagens lunch! Även om det är juldagen 🙂 //

iphone6splus

// Present till mamman! //

julklapp2

// Elise älskar de små plastbilarna på BVC, så hon fick två att ha hemma också! //

julklappar

// Presenter till Elise och lill-skruttan. Boken och presenten upp till vänster var till mig och Fredrick – liten pik där med mobilerna tror jag, haha. Vi är alltid uppkopplade på ett eller annat sätt – skärpning! 🙂 // 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx