Årets längsta natt, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Årets längsta natt,

God morgon!

Inatt var det den längsta natten hittills. Mini vaknade varannan timme om inte mer och somnade så fort hon började äta varje gång. Jag hoppades nog att hon skulle vara nöjd även efter de korta amningarna, men icke – då vaknade hon bara oftare. Konstigt nog är jag inte så trött trots allt utan är mer än redo att börja dagen.

Vi ska iväg på middag ikväll och det kan hända att vi går lite på stan innan dess. Visst är det idag mellandagsrean börjar? Har ni några roliga tips kanske?

Dags för frukost – ha en fin dag!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx