Grekiskt i Göteborg, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Grekiskt i Göteborg,

Hej fina ni!

Vi kom hem ganska nyligen och mötte en tjejkompis i dörren. Hon hade med sig min favoritmat; grekiskt från Lilla Tavernan. Så otroligt gott! Hunden var också med och Elise har sprungit runt med henne en bra stund nu och matat henne med potatisklyftor mellan allt bollkastande. Det är verkligen så roligt att se hur stor Elise har blivit och att man ser att hon förstår vad som leder till vad – som att hunden kommer tillbaka med bollen om hon kastar den. Hon skrattar och är lyckligast på jorden just nu 🙂

Vi tog en sväng på stan innan och det var SÅ mycket folk! Vi kom knappt fram med vår dubbelvagn och bestämde oss att gå hem ganska snabbt. Shoppingen får vänta helt enkelt!

Nu ska vi krypa ner i soffan och bara mysa. Lillan sover och det ser ut som om vi fått barnvakt 🙂

Ha en fin kväll!

Kram.

Processed with VSCOcam with a4 preset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx