Hon har ett namn! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hon har ett namn!

Då är stunden kommen. Stunden vi alla väntat på. Jag förstår att ni tänkt på detta vareviga sekund sen en lång tid tillbaka, men vi har äntligen gett vårt senaste tillskott ett namn! Haha, skämt åsido såklart, men ett namn har hon fått 🙂 Eftersom Fredrick vägrade bestämma namn så tog jag tillfället i akt och tog på mig rollen som namndöpare.

Fredrick har länge haft ett favoritnamn, medan min favorit varit “bebis”. Jag är dock rätt säker på att “bebis” inte kommer gå igenom hos Skatteverket och jag har hört att det är ett vanligt namn bland nyfödda – därför fick vi till slut stryka det från vår milslånga namnlista.

Skulle vi av någon anledning inte kunna få fler barn, eller om resten följer Fredricks gener och blir killar, så vill jag att en av tjejerna ska uppfylla hans önskan i namnväg och heta Julia.

Det är min tidiga födelsedagspresent till honom – så har jag det klart för 2016.

Nu vet ni – hoppas ni gillar det lika mycket som oss 🙂

Tusen kramar.

 

bebis

// Tycker ni hon ser ut som en Julia? //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx