Dagens nyttiga och shopping, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagens nyttiga och shopping,

Hej bästa ni.

Brr, vad kallt det är ute! Vi fick ju lite snö till Göteborg igår, men idag har den bytts ut mot iskall vind. Det gör ingenting – men jag skulle tagit på mig betydligt mer kläder 🙂

Nu är vi iallafall hemkomna från en långpromenad. Jag köpte två par byxor igår som var för korta för mina långa ben och fick åka tillbaka till affären idag. Vi tog en sväng förbi ‘Fresh’ för lunch och Åhléns för ett tvål- och diskmedelsfat till köket. Tror det blir himla fint, eller vad tycker ni? Tanken är ett vitt ljus där någonstans också. Gärna med guldlock.

Julia har precis fått mat och Elise väntar på hennes pappa som är och handlar. Det blir spaghetti med köttfärsås till henne och kyckling med gorgonzolasås till oss gamla. Jag ska se om jag inte ska slänga ihop en biscottirunda också – det hade varit väldigt gott!

Ha nu en fin kväll och unna er något gott.

Kram.

tvålpump

// Tvålpumpar (65:-/st) och marmorfat (299:-) från Åhléns. //

mat

// Fresh i Göteborg har supergoda sallader! Ligger nästan vid Järntorget. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx