För er som missat världens bästa serier, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

För er som missat världens bästa serier,

Jag gillar inte svenska filmer. Jag gillar inte danska filmer. Inte heller franska, spanska eller brittiska. Jag är en inbiten amerikanska-filmer-älskare.

Tills nu.

Jag måste börja vidga mina vyer, för nu har vi sett både ‘Bron‘ och ‘Gåsmamman‘ på en och samma månad. Jag kan med handen på hjärtat säga att båda kommer på samma plats som Grey’s Anatomy hos mig – de är så ruggigt bra! Tyvärr finns ‘Gåsmamman‘ bara i en säsong, men den är lika bra för det.

Lite kvällstips såhär en måndag tänkte jag 🙂

Kram.

Skärmavbild 2015-12-28 kl. 20.01.02

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx