Sista för i år, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sista för i år,

God morgon!

Jag var lite svårväckt imorse och vaknade inte förrän Fredrick öppnat de två dörrarna mellan sovrummet, släppt in Elise och hon var uppe i sängen – jag som vaknar av allt annars! Jag har iallafall sovit gott och hoppas att ni har gjort desamma.

Idag är det måndag och det är ett par dagar innan nyår. Vi har ingenting spikat för nyår än, men för en familj med två små barn så får det bli något väldigt lugnt i år. Vi är inga direkta stordrickare här hemma ändå, så det är mycket mer för sällskap och en mysig kväll som den här familjen skulle hitta på någonting isåfall 🙂

Nu har årets julskinka snart gjort sitt och det är sista frukosten med vörtbröd med den som tillbehör. Jag ska se till att njuta massor, och sen ska vi ut på äventyr igen och försöka skaffa en ny slang till mjölkskummaren och kika runt i affärer – om det inte är för mycket folk såklart.

Ha en fin dag!

Kram.

hemma

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx