100 dagarsutmaning, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

100 dagarsutmaning,

God morgon solstrålar!

Hoppas ni har sovit gott. Jag har drömt så lustiga drömmar vet jag, men jag kommer ändå inte ihåg någonting. Lustigt det där. Julia vaknade 6:30 imorse och var vaken en timme innan vi somnade om igen. 2 timmar senare igen så släppte Fredrick in orkanen och jag fick nästan flyga upp för att hon inte skulle väcka bebisen, haha. En kvart senare vaknade hon såklart ändå och nu kan vi snart börja förbereda frukosten. Fullt ös medvetslös!

Idag är det dags för BVC igen och ikväll ska vi på middag hos ett par kompisar. Det var så längesedan vi sågs så munnarna lär gå i ett! 🙂

Det blev inga biscottis igår, och Fredrick påminde mig istället om min sockerfria period. Jag skrattade åt honom och la till:

– Fast, älskling, det är bara en månad! Det har jag löst förr!
– .. Du vet att det är 100 dagarsutmaningen du har anmält dig till va?

Så att …. Yes. 100 dagar då. Någon som är med mig?

Kram.

kaffe

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx