8 saker ni inte visste om mig, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

8 saker ni inte visste om mig,

… Jag är 1,83 + 1/2 cm lång. Jag har alltid sagt 1,79 för det var då jag mätte mig sist, men så mätte jag och Fredrick oss hos barnmorskan och helt plötsligt var jag 1,83 + 1/2. Fredrick säger 1,84 och jag 1,83 – så något mittemellan tänker jag. Lång är jag iallafall.

… Jag har gröna ögon. Mamma har bruna och pappa har blå – så jag antar att gud inte kunde bestämma sig bara.

 

201510151793024801154675_sbig

// Första sommaren med blondt hår – efter en svettig löprunda och en märkbar utväxt 🙂 //

… Jag har lika svårt att gå upp som ner i vikt. Hade jag skött mig till 110% så hade jag nog kunnat gå ner ett par kg om jag velat – men godis är helt enkelt för gott och jag älskar mat. Viktväktarna säger att den ekvationen inte går ihop.

… Jag har blivit – sen jag fick barn – rädd för döden. Jag tycker det är en jätte jobbig tanke att någon skulle gå bort och varje dag Fredrick åker till jobbet så måste jag säger “kör försiktigt”. Om jag inte gör det så är jag rädd att något ska hända.

2015971648496711154675_sbig

// I mitten av den senaste graviditeten kanske? //

… Jag har bott i Australien 1 år. Jobbade och slet. Arbetade bland annat på deras första Vapiano och var med i uppstarten – det var kul!

… Jag tror att jag kan åka skidor – tydligen. Sist vi åkte så tyckte jag att det gick helt okej de sista dagarna – det var ju första gången jag åkte på riktigt – men så gick Sällskapsresan på tv i dagarna och jag jämförde mig med Snowroller – Fredrick jämförde mig med Stig-Helmer.

skogen

// Dagen innan värkarna på en promenad i Skatås. //

… Jag är egentligen råttfärgad i håret. För 4 år sedan hade jag min naturliga hårfärg och jag kan ändå sakna det ibland – det var skönt att slippa hålla efter det.

… Jag trodde aldrig att jag skulle få barn. Det fanns helt enkelt aldrig i mina tankar och jag har aldrig varit en ‘barn-människa’. Plus att de aldrig verkat gilla mig, haha. Men så träffade jag Fredrick och redan där och då var jag körd. Innan vi blev tillsammans sa han att “vi ska ha barn en dag” – så jag måste väl säga att jag visste vad jag gav mig in i, haha. Idag kan jag aldrig se mig själv utan våra två små hjärtan. Som jag älskar dem och deras far! <3

2015123851123241_sbig

// På skidresan till Saalbach. En helt underbar resa och min andra skidsemester. Första var med mamma när jag var runt 4 år. Det slutade med att jag åkte in i en gubbe, slog ut min framtand, men fick också en stor nallehund för att jag åkte knapplift, haha. //

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx