Butik- eller internetshopping? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Butik- eller internetshopping?

God morgon!

Hoppas er dag startat med en härlig morgon. Här hemma har vi precis insett hur lite vi hunnit städa undan och har plockat både kläder och leksaker en bra stund nu efter frukost. Fredrick ska ut och cykla vilket ger mig chansen att dammsuga, damma och allt annat som jag inte vill lägga tid på när Fredrick äntligen är hemma med oss.

Jag sitter här och tänkte klicka hem lite kläder från Nelly. De har en grym rea nu och eftersom jag inte är tjejen som älskar omklädningsrum, så tycker jag om det här sättet betydligt mycket mer 🙂

2 dagar till sockerutmaningen hörni – är ni laddade?

Kram.

ryggsack

// Elise fick en ryggsäck i julklapp av sin mormor som hon inte släpper i första taget. Hon fullkomligt älskar den och tycker det är så roligt när Fredrick sätter på henne den så att hon får vara stor för en stund 🙂 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx