Vemär pappan? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vemär pappan?

Idag har vi fyllt i faderskapsbekfrätelsen och papper för gemensam vårdnad av Julia. Det är lustigt att man egentligen kan fylla i vemsomhelst tycker jag (varför man nu skulle vilja det) – och hur går de tillväga om man inte har en aning om vem som är pappan? Efter en rolig utekväll tillexempeln:) skämt åsido, men visst har man hört många sjuka historier!

Våra papper är iallafall klara och det är Fredricks namn som står i pappans ruta. Är det något jag är tacksam för varje dag så är det att han är far till mina barn.

Kram.


Processed with VSCOcam with a4 preset
Processed with VSCOcam with a4 preset
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx