Göteborgsmamman

100 juicer efter nyår,

God morgon på er och gott nytt år!

Imorse vaknade Julia 6:30 igen och var nog egentligen redo att gå upp, men envis som jag var så försökte jag få henne att somna om och en timme senare hade vi båda däckat. Nu när vi vaknade känner jag mig nästan bakfull – den känslan har ni säkert också haft. Jag skulle gått upp imorse! 🙂

Idag är det alltså nyårsafton! Vi ska iväg och trängas i affären om en stund och se om vi kan plocka på oss lite mat. På inköpslistan står även en massa frukter och grönsaker – jag ska nämligen byta ut frukosten mot juicer i ett par dagar tänkte jag. Kickstarta 100dagarsutmaningen helt enkelt! Jag ska försöka lägga upp recepten varje dag så kan ni haka på om ni vill!

Vår tur att väcka resten av familjen!

Kram.

rödbetsjuice

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.