Göteborgsmamman

Mina nyårslöften 2016,

Jag ska gå ner i vikt, träna mer, äta nyttigare, sluta röka – vad sägs om lite ovanligare nyårslöften i år? Här har ni mina för år 2016!

… Fokusera på mig själv. Efter att ha varit gravid såpass tätt två gånger så har det blivit att man äter, tränar och planerar livet därefter – såklart! 2016 ska bli året när jag fokuserar mer på mig själv och äter det jag vill, tränar som jag bör och använder tighta kläder utan amningsfunktioner.

… Kärlekstid. När man har barn så är det lätt att dagarna bara sveper förbi och det är många kvällar jag lägger mig med tanken ”imorgon ska Fredrick få mer av min tid”. Det är svårt att få ett par minuter till att bara vara vi två, men år 2016 är året då jag gör det till en daglig rutin.

… Göra något för någon annan. Jag har sagt förut att sedan jag träffade Fredrick så har jag blivit mycket bättre på att ge andra komplimanger och inte bara till de jag känner. Han är bäst på att vara först fram om någon ser vilsen ut, eller om det tappas något i affären. Livet blir mycket härligare om alla kan vara mer givmilda och hjälpa varandra. Därför ska nästa år innefatta mer än bara komplimanger – jag ska hjälpa personer på de sätten jag kan.

… Resa. Förra året åkte vi ingenstans för att Elise var så liten. Nästa år kommer Julia vara lika liten, men vi har definitivt kommit in mer i rollen som föräldrar och jag har absolut mer mod till att röra mig utanför gränserna.

… Springa milen under 45. 4 månader efter att Elise föddes så sprang jag på 47:34 – detta var i januari förra året. Så visst borde jag klara under 45? Med mina antilopben så borde jag kunna förbättra mig 2,5 min tycker jag. Lika bra att rista in det i sten!

mammaelisev41

// Sista bilden på magen. Här i v 41! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Vilka härliga och sunda löften för nya året ☺️👍🏻 dessa kommer du kunna bocka av med bravur! Gott nytt år fina du ❤️ Stor kram!

  2. Frida

    Vilka härliga och sunda löften för nya året ☺️👍🏻 dessa kommer du kunna bocka av med bravur! Gott nytt år fina du ❤️ Stor kram!