Dagens juice #2, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagens juice #2,

God morgon bästa ni!

Då var det lördag den 2 januari. Hoppas ni har sovit gott och känner er utvilade idag. Idag väntar juice nummer 2 och det är grönt som är dagens tema. 

I juice hittar ni selleri, päron, ingefära, bladspenat och fänkål. Tänk på att ta extra päron om det är så att ni inte ‘tål’ den starka grönsakssmaken – då blir den lite sötare. Fänkål har lite lakritssmak och ingefära är väldigt distinkt – så vet ni vad ni har att leka med 🙂

Idag ska vi ut i kylan och promenera med ett par kompisar. Tonie är Fredricks cykelkompis och jag umgicks mycket med hans tjej Miriam under mammaledigheten – deras dotter är två månader äldre än Elise 🙂 Vi ska ses klockan 14, men då blir det lagom att börja packa redan nu – 2,5 timmar är ingen tid för någon med barn, haha.

Ha en fin dag!

Kram.

juice2 juice3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons