Sallad med serranoskinka, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sallad med serranoskinka,

Good morning sunshines!

Har ni sovit gott? Vi kom i säng vid midnatt igår kväll och två timmar senare vaknade Elise här hemma av mardrömmar. Då blir det extra svårt att få henne att somna om. Fredrick värmde lite välling åt henne och ett par minuter senare hade hon lugnat sig och slocknat. Stackars liten <3

Hela huset sover fortfarande och det är bara jag som ligger vaken. Även om nätterna blir längre så tänker jag ofta på hur lyckliga vi kan vara med två barn som gärna sover lite längre. Det ändrar sig nog med dagis sen dock, haha 🙂

Planerna för dagen är inte många. Det är söndag och Fredrick ska iväg på lunch. Jag ska försöka tajma in en långpromenad då och få lite luft. Funderar på skidställ idag för att klara kylan. Vad tror ni om det?

Ha en skön söndag!

Kram.

Processed with VSCOcam with a4 preset
// Gårdagens middag: sallad men tomat, oliver, fetaost, serranoskinka och pasta. Så gott! //
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons