Juicy Couture 50%, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Juicy Couture 50%,

Hej bästa ni!

Okej, så första dagen själv här hemma gick över förväntan och nu är Fredrick redan hemma igen. Tiden går så otroligt fort med två barn!

Förmiddagen gick åt att städa här hemma. Elise är så duktig och ger mig tvätt som ska hängas, saker som ska plockas och bär med sig slangen till dammsugaren. Julia bara sov och sov, haha. När lunchen passerat mötte vi upp Fredricks föräldrar för en kaffe på stan och sen lite mys här hemma. Efter att de gått gick vi ut igen, hämtade ett spel som Fredrick beställt och shoppade en kofta och en parfym till mig innan vi tog en längre väg hemåt. Jag visar mina fynd imorgon!

Vi har precis slängt i oss spaghetti och köttfärsås – måndagsmåltiden här hemma – och nu har vi landat i soffan. På tal om parfymer så har Grand Parfymeri 50% på alla Juicy Couture parfymer – spring dit och fynda 🙂 !

Dags för mys. Ha en fin kväll allihopa!

Kram.

tugg

// Gårdagens lunch på Tugg – tro det eller ej, haha. //

tugg1

// Så enkelt – så fint. //

tugg2

// Gårdagens lunchsällskap kom långväga från Alingsås. 🙂 //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons