Dagens juice #5, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dagens juice #5,

God morgon!

Idag måste jag säga att jag fick till en perfekt blandning juice – den blev så god! Ni hittar som alltid receptet längre ner 🙂

Tisdag morgon den 5e januari idag då alltså. Jag sitter med en kopp kaffe framför Nyhetsmorgon efter en minst sagt hektisk morgon, haha. Det beror ju såklart på vad man jämför med, men jag har haft fullt upp i 2 timmar iallafall 🙂 De här timmarna har bjudit på läckande blöjor, kräkningar, nedspydd morgonrock (för de är ju väldigt lätta att tvätta!), juiceskapande och sen frukost till Elise efter att hon vaknat i sin ensamhet, gått in till vardagsrummet och börjat gråta hysteriskt för att hon inte visste att vi var i köket. Och eftersom båda barnet lyckats kissa igenom sina blöjor inatt så ska båda nu också badas – sen är vi nog på banan igen.

Hoppas ni haft en lugnare morgon och får en fin dag. Vi har ingenting planerat, men eftersom Göteborg bjuder på sol så ska vi försöka ta oss ut en stund vid lunch iallafall.

Kram.

juice juice2

// Dagens juice består av selleri, ingefära, clementin, fänkål och päron. //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vendela

  Hur gör du din juce? I en jucemaskin eller i mixer?/stavmixer? Ser väldigt gott ut tänkte jag kanske ska pröva med juce. Tror du man kan Göra jucen på kvällen för att spara tid på morgonen?

  1. goteborgsmamman

   När man använder lite hårdare frukter/grönsaker såsom päron, ingefära mm så får du ut mest saft med en råsaftcentrifug – med en mixer/stavmixer så är det näst intill omöjligt. Vi har en från Philips som är super! Du kan absolut göra juicen på kvällen – börjar man tidigt eller helt enkelt bara vill ha den färdig så är det ju så skönt att kunna spara tid där 🙂 Det enda som händer är att det blir ett lager i saften (vilket det oftast blir ändå) – använd en sked och vispa runt så är den som ny 🙂
   Hoppas du fick svar på dina frågor 🙂 Kram.

 2. Vendela

  Hur gör du din juce? I en jucemaskin eller i mixer?/stavmixer? Ser väldigt gott ut tänkte jag kanske ska pröva med juce. Tror du man kan Göra jucen på kvällen för att spara tid på morgonen?

  1. goteborgsmamman

   När man använder lite hårdare frukter/grönsaker såsom päron, ingefära mm så får du ut mest saft med en råsaftcentrifug – med en mixer/stavmixer så är det näst intill omöjligt. Vi har en från Philips som är super! Du kan absolut göra juicen på kvällen – börjar man tidigt eller helt enkelt bara vill ha den färdig så är det ju så skönt att kunna spara tid där 🙂 Det enda som händer är att det blir ett lager i saften (vilket det oftast blir ändå) – använd en sked och vispa runt så är den som ny 🙂
   Hoppas du fick svar på dina frågor 🙂 Kram.

Annons