Barnkläder med extra allt, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barnkläder med extra allt,

Tänk er Norrland. Hur föreställer ni er den delen av vårt land? Med snö, skog, berg och rävar som smyger omkring kanske? Eller med forsar som kastar fram laxarna och björnar som står och väntar på sitt byte?

Nu har Emma Ebermark inspirerats av naturen i norra Lappland och satt sin prägel på Kläppis barnkläder. Kläderna kommer i storlekarna 62-140 och är ekologiska samt GOTS certifierade. Dessutom är allt fairtrademärkt vilket gör det skonsamt mot ditt barns hud.

Jag gillar kläder som inte skriker av färg och som går att mixa och matcha med resten av garderoben på ett enkelt och snyggt sätt – både när det gäller mina egna och barnens kläder. Just därför fastnade jag snabbt för de här kläderna i naturens färger. Visst är de fina?

Här är mina 3 favoriter. Kika in på deras hemsida för att hitta dina!

Skärmavbild 2016-01-07 kl. 10.13.49Skärmavbild 2016-01-07 kl. 10.14.17Skärmavbild 2016-01-07 kl. 10.14.01

 

I samarbete med Kläppi,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons