Den akademiska kvarten, – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Den akademiska kvarten,

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Det var längesen jag var uppe innan 9 känns det som – Fredrick har åkt till jobbet och båda barnen sover fortfarande så jag passar på att sätta mig här en stund. Julia knarrar lite, men det är nog bara drömmar.

-9,8 minus ute just precis nu. I centrala stan. Hur kallt är det inte på landet då? Jag fryser av bara tanken och har krupit in i en tjock filt för att värma mig. Är du också frusen av dig, eller är du kanske som Fredrick och kan stå emot allt som har med kyla att göra? Jag är så avis – vi jämförde fötter igår efter vår promenad – båda hade strumpor på sig och likadana skor – mina fötter var vita och isbitar, medan hans hade fotsvett. Och trots mina dubbla vantar så är hans händer fortfarande varmare än mina. Hur kan det skilja så mycket?!

Idag kommer mamma hit och umgås redan vid 10 (plus den akademiska kvarten som hon säger – hon är alltid sen när hon ska komma hit, haha). Vi tänkte ha en mor- och dotterplusbarnheldag och bara mysa utan planer – vi får se vad vi gör helt enkelt!

Då var måttet rågat tydligen – nu vaknar minstingen 🙂

Ha en underbar dag älskade ni.

Kram.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons